AGENDA

Middletown Police Advisory Board Monday, Nov. 15, 2021

7 p.m. – 8:30 p.m.

ZOOM conference call: https://townofmiddletown.zoom.us/j/86475460591

7:00PM – 7:03 PM (3 Min)	Welcome & Attendance	
7:03 PM - 7:05 PM (2 Min)	Approval of Agenda and Minutes of Last Mtg	
7:05 PM - 7:20 PM (15 Min)	Chair's Report 1. By-Laws Review 2. MPAB Workshop Dates 3. Report	
7:20 PM - 7:40 PM (20 Min)	Sub-Committee Chair Reports 1. Police Report Evaluation a. Chair Harpe 2. Community Connections a. Chair Carwell 3. Research Topic: 911 Call Center a. Chair Mitchell	
7:40 PM - 8:00 PM (20 Min)	Police Report – Chief Texter / Representative (Detailed Breakdown) 1. Community Trends 2. Crime / Incident Statistics	Chief / Representative

8:00 PM - 8:15 PM **Old Business** ΑII 1. PAL Center Update (15 Min) 2. Increasing the Police Department Size a. Recruiting b. Hiring Practices 3. 911 Call Center a. What have we learned thus far 4. ABLE Program Update 8:15 PM - 8:20 PM **New Business** Chief / Representative (5 Min) 8:20 PM - 8:22 PM **Announcements** ΑII (2 Min) 1. Next Meeting 12-20-2021 8:22 PM - 8:30 PM **Public Comments and Questions** ΑII (8 Min) 8:30 PM Meeting Close-out & Adjournment ΑII